mer enn bare pizza

Mer enn bare pizza

Levering til 03:00

Levering til 03:00

ring oss for bestilling på telefon 052 12

Ring og bestill 055 12

Pizza Baronen – hvordan det begynte

Vi startet med enkle resurser

Tre brødre leide et gammelt og nedslitt lokale i gamlebyen i Oslo i 1989. Tanken var å pusse opp lokalet og startet et pizzeria. Alle oppsparte midler pluss noe lånte fra venner og familie ble investert i lokalet. Pizzeriaen fikk navnet Pizza Baronen. Da alt var klappet og klart manglet allikevel noe veldig vesentlig, nemlig råvarer. Alle penger var brukt opp på oppussingen. En av brødrene som hadde drosjelappen kjørte et skift og stod med 1350 kroner som startskapitalen til virksomheten den morgen de skulle åpne. Pengene ble brukt til å kjøpe inn kun de nødvendigste råvarene som ost, og forskjellige krydder til deres helt spesielle marinader som skulle gi deres unik smak på pizzaen.

Lite ante brødrene den gang at disse 1350 kronene skulle danne grunnlag for et pizzaeventyr. Omsetningen vokste og brødrene stod tidlig og sent og bakte deres unike pizza i kjelleren i gamlebyen. Ettersom Pizza Baronen ble mer og mer kjent ringte kunder fra fjernt og nært. Så populær ble deres pizza at kundene ofte stod utenfor døren før de åpnet.

Pizza Baronen fikk etter hvert også andre type retter på menyen, fordi kundene ville ha flere valgmuligheter. Også i dag, som i 1989, er det smak og kvalitet som bestemmer vår suksess. Dette er vår læresetning og vår grunnmur i alt det vi gjør.