mer enn bare pizza

Mer enn bare pizza

Levering til 03:00

Levering til 03:00

ring oss for bestilling på telefon 052 12

Ring og bestill 055 12

PERSONVERN

Pizza Baronen AS følger personopplysningsloven og respekterer din rett til personvern. Hos oss skal du være trygg på at vi behandler dine opplysninger trygt. Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger er Pizza Baronen As, ved daglig leder.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?
Vi samler inn personopplysninger for å kunne levere den bestilte ordren til riktig person og til riktig adresse etter avtale.

Disse opplysningene trenger vi: Ved bestillinger per telefon på 2233 2233, samler vi opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne levere de bestilte produktene.

For privatkunder: navn, telefonnummer, leveringsadresse/sted for henting, antall kjøp, innhold i bestilling, pris på bestilling.

For bedriftskunder som har eller ønsker avtale om faktura, vil vi registrere bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, mailadresse til kontaktperson og bedriften, samt fakturaadresse.

Alle våre fakturakunder blir kredittvurdert.

Hvordan brukes personopplysningene?
Personopplysningene vi lagrer brukes for å kunne oppfylle en avtale og sikre riktig mat, på riktig sted - til avtalt tid.

Utlevering av personopplysninger.
Opplysningene vil ikke bli utlevert til tredjepart, så sant det ikke er mistanke om noe kriminelt i forbindelse med bestillinger hos oss. Opplysninger vil i slike tilfeller kunne utleveres til Politiet. Slike henvendelser skal rettes til behandlingsansvarlig.

Retten til å kreve innsyn/retting/sletting
Du kan når som helst ringe inn på 22332233 og få opplyst den informasjonen vi har lagret for nummeret du ringer fra.

Ved ønske om å avslutte kundeforholdet må det sendes epost til vår mailadresse. Da vil alle opplysninger om deg bli slettet fra vår database.

Flere spørsmål?
Kontakt oss på telefon 2233 2233 eller info@pizzabaronen.no